Бира! За супер секси тяло

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Момичета, имаме страхотна новина! Спрете да се тревожите за биреното коремче и се наслаждавайте смело на леденото питие! Оказва се, че бирата е страхотно средство, за да се сдобием със секси тяло. Готино, нали? Това си заслужава едно наздраве!

Швейцарски учени са открили, че в алкохолната напитка се съдържа веществото никотинамид рибосид (НР) известно още като „Молекулата чудо”. Благодарение на него бирата помага срещу затлъстяване и увеличава мускулната маса. Разбира се, стига да не прекаляваме с количеството!

Въпросната молекула се съдържа още в млякото и други храни и най-хубавото е, че няма странични ефекти. Тя действа като попада в клетките и повишава обмяната на веществата. А според учените с помощта й може да се подобри работата на митохондриите, които влияят на процесите на стареене на организма. Така че, освен хубаво тяло, НР може да ни осигури и по-дълъг живот.

Експертите са провели експерименти с мишки и резултатите са наистина впечатляващи! Тези, които са били на диета богата на мазнини, но с добавяне на въпросната молекула, са наддали с 60% по-малко, отколкото своите събратя. Освен това мишките, на които е даван НР в течение на 10 седмици, са били в по-добра физическа форма.

Лошото е, че учените още не са успели да синтезират Молекулата чудо, но какво пък! Дотогава ние мислим да наблегнем на бирата! А вие? 


 

Коментари към "Бира! За супер секси тяло":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg