Бретонът на една страна e опасен за зрението!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Кофти новина, момичета! Не знаем за вас, но ние просто обожаваме прическите с бретон! Те са секси, предизвикателни, придават ни доза загадъчност и не на последно място – страшно модерни са! Да, обаче мога да навредят на зрението ни!

Специалистите предупреждават, че особено бретонът настрани, който пада над едното око може да се окаже доста опасен! Ако носите косата си така всеки ден в продължение на дълъг период, като нищо ще си докарате амболиопия. А това е болестно състояние, при което зрителната способност на едното око е намалена. Парис Хилтън, например, вече може да се „похвали” с такъв проблем.

Специалистите сравняват този страничен ефект с това да носиш превръзка на едното си око. В един момент няма начин зрението му да не се влоши!

Така че, мацки, преди да заложите на готина прическа като на Риана, първо се замислете за очите си! Не е нужно да се отказвате от идеята си, но просто се постарайте да не пускате бретона си над едното око постоянно. Правете го за по-специални поводи. Така всеки път ще изглеждате различни.

Внимавайте и с правия бретон! Ако е прекалено дълъг и влиза в очите ви, той също може да ви докара проблеми със зрението. Вярно, комбинацията очила и прав бретон изглежда убийствено секси! И все пак – старайте се да го подстригвате редовно!


 

Коментари към "Бретонът на една страна e опасен за зрението! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg