В аналния секс няма нищо страшно. Дори напротив!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Хубавото на секса е, че може да го практикуваш по всякакви начини - вагинален, орален, анален...

 

Но някои жени трудно скланят за орален, а дума да не става за анален. Повечето от тях отказват аналния секс заради вероятната болка, която може да причини той. А и не само, дискомфортът от непознатото е другата основна пречка да доставите удоволствие на себе си и на партньора си.

 

Това обаче, дами, е само във вашата глава, всичко е до нагласата! Не мислете за аналния секс като за нещо лошо, той може да ви донесе и наслада, а знаем и, че сред мъжете той е на почит. И защо не? Стига да се подготвите преди това, няма от какво да се притеснявате. За някои той е нещо срамно и може би неморално, но всъщност това си е просто секс. За да не се притеснявате от фалове, поне два часа преди половия акт използвайте тоалетната. Може да ви прозвучи смешно, но понякога дори само това може да ви даде спокойствието, от което имате нужда.

 

Снабдете се със комплект за клизма, продават ги във всяка аптека, както и лубриканти. Не подминавайте с лека ръка лубрикантите, те не са измислени случайно, могат много да ви улеснят. Трябва да знаете, че щом партньорът ви се е решил и е изявил желание да прави анален секс със вас, то той със сигурност е наясно с рисковете. Освен това изследване на група учени установи, че този вид секс сближава хората. В изследването са участвали няколко двойки с проблеми във връзката си, при които преобладават чести скандали. А проучването е показало, че след установения полов акт, отношенията им са се подобрили, а споменът за кавгите е отслабнал или поне е загубил значението си!

 

Освен това при аналния секс мъжът полага повече внимание към жената, от обикновено. Така, че дами, ако още се колебаете дали да опитате или не, не се колебайте, това само може да ви помогне да станете още по близки със своя партньор. Няма нищо срамно и лошо в това да си доставите удоволствие. Запомнете просто едно – отпуснете се и се насладете на греха. Забраненото е най-сладко!
 


 

Коментари към "В аналния секс няма нищо страшно. Дори напротив!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg