Вагинални упражнения? Хитър ход!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Едно от най-забележителните умения на гейшите е била способността им да контролират вагиналните си мускули. За да достигнат до пълно съвършенство обаче, те се упражнявали непрекъснато с помощта на различни предмети. Едни такива са известните китайски топчета. Може би сте чували за тях! В последните няколко години, те придобиха огромна популярност сред дамите, които изучават тайните на съблазняването.

Вагиналните тренировки, наричани още упражненията на Кегел, са и изключително полезни за женското здраве. Те не само осигуряват мощен оргазъм и на двамата партньори, но и усилват кръвообращението на тъканите, подобряват състоянието на влагалището, активизират защитните функции и възстановяват микрофлората.

Предимството на упражненията на Кегел е, че могат да се практикуват навсякъде и по всяко време. Съществуват 4 основни начина на изпълнението им. Ето кои са те.

Съкращения

Стягайте и отпускайте мускулите на влагалището си колкото се може по-бързо и енергично. Първоначално започнете с 10 стягания и 10 отпускания, а по-късно може да увеличите до 30.

Бавно стискане

Стягайте и отпускайте мускулите си в продължение на 5 секунди. След това стиснете за около 20-30 секунди и бавно отпуснете.

Постепенно стискане

Напрегнете леко мускулите си и задръжте за около 1-2 секунди. След това напрегнете още повече и пак задръжте, и така до краен предел. Отпускайте по същия начин – постепенно.

Изтласкване

Почти като при раждане, но не толкова силно. Отпуснете влагалищните си мускули и изтласквайте. Тук може да включите и китайските топчета, ако разполагате с такива.

За да имат някакъв ефект, тези упражнения, тя трябва да се правят по 120 пъти общо на ден. Но пък, гарантираме ви, заслужава си!


 

Коментари към "Вагинални упражнения? Хитър ход!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg