ВИНЕциански карнавал за Свети Валентин! Срещнете любовта на 14 февруари...

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Внимание, внимание! Важно съобщение до всички, които търсят сродната си душа. Тази година и вие имате страхотен повод да празнувате Свети Валентин. Какво ще кажете на този ден да откриете любовта?

Вижте сега, от нея има за всички, но понякога тя просто се нуждае от малко помощ, за да ни намери. А какъв по-добър повод от най-романтичния празник? Вместо да го пропускате, защо не отидете на ВИНЕцианския карнавал?

Какво представлява той ли? Грандиозно парти за необвързани, на което като нищо можете да срещнете своята половинка. Задължително е да се появите в уречения час, а именно - на 14 февруари от 20:00 часа в клуб Faith, с домино или маска и да носите със себе си много розово настроение!

Събитието е петото издание от поредицата „Sexy & Single Party” и се организира от , SpeedDating3. То набира все по-голяма популярност, а организаторите обещават и този път да има много игри, изненади, хубавата музика, над 200 необвързани и възможности за среща с интересни хора.

Една от най-интересните игри е „Намери своята половинка!“. За целта на входа всеки гост получава част от предмет, а другата част се дава на участник от другия пол. Първите 30 двойки, които „се намерят“, получават по безплатен шот на бара. Но това е само началото! Има още „флирт карти“, „масата на виното и любовта“, „гореща среща“ и „любовната муза“...

И за да се почете и празника на виното, валентинките на партито ще са заменени с Трифонки. Ще можете да напишете анонимно писмо до незнаен получател от другия пол. Посочвате само контакт за връзка (по желание). Всеки, който напише Трифонка, ще получи Трифонка! Ако искате пък, можете да изпратите посланието си и предварително. Разберете повече ТУК!

С всички подробности и формата за записване можете да се запознаете ТУК!

Е, приятели, направете празника на любовта наистина вълнуващ!
 


 

Коментари към "ВИНЕциански карнавал за Свети Валентин! Срещнете любовта на 14 февруари...":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg