Гримът, с който дразним мъжете! (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Момичета, тенденциите са си тенденции, но мъжете имат по-различно виждане за средствата, с които се правим по-красиви за тях! Първата част от нещата, с които ги дразним най-много, можете да видите тук. А ето и втората!

 

Изкуствен тен

Визията на бронзова богиня определено е изкушаваща за мъжете. Но не й когато в опитите да я постигнете с автобронзанти, се получава ефектът оранжева кожа или пък тен на петна. Не е естетично, а и от километри си личи, че става дума за изкуствено потъмняване на кожата.

Ако все пак не искате да прибягвате до солариум или не ви се чака до лятото, действайте по-прецизно с автобронзиращите продукти.

Преди да ги нанесете ексфолирайте кожата си. Това е абсолютно задължително, за да имате равномерен тен.

Не прекалявайте с количеството и не слагайте повече от продукта в определени зони. А най-добре заложете на спрей! Той създава фино и равномерно покритие.

 

Изкуствени нокти

Още нещо изкуствено, което мъжете не понасят! Изглежда им евтино, особено ако ноктите са супер дълги и украсени с какви ли не камъчета и декорации. Хубавото е, че относно ноктопластиката нямат нищо против. Така че, насочете се към нея.

 

Твърде тежък парфюм

Според психолозите господата не си падат по нотки на кожа и тютюн, които така или иначе са по-характерни за мъжките ухания. Те не харесват и по-сладките аромати или твърде тежките, ориенталски ухания. Последните асоциират с образа на възрасна дама, а не с този на готино, секси гадже!

 

Знайте, че дори вие самата да не усещате парфюма си, обикновено е така, защото обунянието привиква към уханията, с които се среща често. Но това не означава, че околните не ги усещат обаче. Така че по едно впръскване зад ушите, на китките и на сгъвката на лакътя са напълно остатъчни, за да ухаете божествено. Ако искате, можете да пръснете от парфюма си във въздуха и да минете под облака.

 

Твърде дебели или твърде тънки вежди

Изобщо, крайностите при тях не са добра идея! Е, по-плътните вежди са хит за този сезон, но това не означава, че не трябва да са оформени.

За твърде дебелия им вариант мъжете споделят, че им напомнят за комунистически дейци и мъже, но не и за жената-мечта. А ако има нещо, което да ги дразни повече от тях, то това е липсата на вежди и рисуването им с молив! 


 

Коментари към "Гримът, с който дразним мъжете! (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg