Дай му бонбонче, разбери какъв е в леглото!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

По-добър критерий за разгадаването на нечии сексуални способности от опита няма. Само че, той си върви и със своите рискове – попадаш на супер скучен тип и се молиш да свършите по-бързо. Или пък на пич, тип „заек“, който ти идва да пернеш зад врата, за да се осъзнае малко. За да си спестим малко грешките от принципа проба-грешка, психолозите ни представят един доста интересен начин да разберем какъв е мъжът в леглото. Просто му дайте увито бонбонче и гледайте!


Ако за секунда разкъса обвивката, да знаете, че този мъж няма да ви удостои с дълга любовна игра! От вратата, за краката и хайде. И нищо чудно, повече да не ви се и обади.


Ако започне да си прави фигурки от обвивката, ви чакат много страст и изобретателност по време на секса. Ще ви закара на седмото небе. При това има голям шанс и да създадете връзка.


Ако я сгъне на геометрична фигура или започне да я заглажда, това означава, че е последователен и методичен любовник. Може и да не ви обсипе с изпепеляваща страст, но оргазмът ви е сигурен.


Ако започне да подръпва краищата и или да я навива на руло, това е знак, че си имате работа с неуверен мъж. Нищо чудно рязко да сменя темпото или в най-неподходящия момент да иска да смените позата. Съветваме ви вие да водите парада.


Ако я сгъне внимателно и я прибере в джоба си, бъдете сигурни, че освен класическата мисионерска поза, нищо друго няма да ви предложи.


Ако я смачка и я хвърли на земята, значи пред вас стои едно лошо момче. Чудесен любовник, но не бива да се надявате на нищо повече.


Вижте още:

Какъв е в леглото според зодията

С подходящия мъж ли си?
 


 

Коментари към "Дай му бонбонче, разбери какъв е в леглото!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg