Есенно-зимни проблеми с фон дьо тена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Сухота, лющене и нездрав вид са сред проблемите, които студът и влажността причиняват на кожата на лицето, а и пречат да поправим неравномерния тен с помощта на фон дьо тен и коректори.


За щастие тези проблеми си имат своето решение, така че запазите кожата в перфектно състояние и да не изглеждате като маскирани, щом нанесете козметичния тен.


Кожата е суха


Овлажняването на кожата през зимата е една от най-важните грижи. Вероятно вече сте сменили и фон дьо тена си с по-тежък и с по-плътно покритие. За да избегнете това фон дьо тенът да изглежда като маска върху лицето и да му създадете меко и гладко покритие, благодарение на което може да го разнесете по-добре, използвайте този съвет – дори и вече да сте нанесли хидратантен крем за деня, нанесете още един слой и изчакайте от три до пет минути преди да сложите и фон дьо тена.


Фон дьо тенът изглежда като тебешир


По принцип в студените дни кожата е склонна да придобие вид на тебеширена, но някои продукти допълнително подсилват сивотата и вида на ронлива, пепелива кожа. Този проблем може да решите, като нанасяте по-малко количество фон дьо тен. Смесете го с хидратант, а може и да го нанесете само в T-зоната.


Шията е по-светла


Това е проблем, характерен за всяко време на годината. Всички сме виждали несполучливото нанасяне на фон дьо тен, при което главата остава отрязана. По принцип шията е по-светла, затова трябва да обърнете внимание на това. Блендирайте фон дьо тена надолу по врата, след това затоплете с малко бронзатор под челюстта и отгоре надолу по шията.


 

Коментари към "Есенно-зимни проблеми с фон дьо тена":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg