За да сте слаби, хапвайте в мъжка компания

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Момичета, учените ни открехнаха за една доста интересна диета. Ако искате да хапвате по-скромно и умерено, то излизайте с мъже за обяд и за вечеря!

 

Замисляли ли сте се как, когато хапвате в компанията на мъж - особено ако той ви е тръпка, хапвате по-малко? И обикновено си поръчвате... салата! Да, приказката за мацките, които я карат на едно листо маруля по време на среща стана банална, но доста често си е самата истина.

 

На подсъзнателно ниво в такива ситуации ние, дамите, се стремим да изглеждаме по-изтънчени и деликатни и не си позволяваме да се натъпчем като за последно. Но хапването в компанията на мъж си има и още предимства. Като по-бавното консумиране на храната, например, което пък води до насищане с по-малко количество от нея.

 

Според последните проучвания пък, когато жените са в компанията на мъже, обикновено подбират по-нискокалорична храна. А най-интересното е, че сред колкото повече мъже е една жена, толкова по-малко калории приема.

 

От друга страна обаче на мъжете грам не им пука дали се хранят в женска или мъжка компания! Те си хапват така, както си искат, когато си поискат. Може би точно затова не рядко сме чували господа да се оплакват, че вместо да си поръча нещо готино, мацката с тях най-нахално си бодва от чинията им.  


 

Коментари към "За да сте слаби, хапвайте в мъжка компания ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg