Запознанствата?! Наръчник за 2013

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети
Запознанствата?! Наръчник за 2013

Докато ние все още се чудим дали е нормално да се регистрираш в сайт за запознанства, светът отдавна се е отърсил от предразсъдъците си и открива все по-разнообразни начини за търсене на партньор. Решихме да надникнем във вселената на запознанствата и да ви представим някои от най-актуалните тенденции – по света и у нас!

Групови срещи
Представeте си, че с още две необвързани приятелки отивате на среща с трима симпатяги, които също са приятели по между си. Чувствате се по-сигурни с подкрепата от момичетата, притеснението е по-малко и със сигурност ще е забавно. За жалост този формат все още не е навлязъл в България, но ние го очакваме с нетърпение!

Партита за необвързани
Вече ви разказахме за Sexy & Single Party, което се провежда на всеки няколко месеца в София. Следващото издание е на 18 април 2013, а концепцията е проста – 200 необвързани участника + хубава музика + игри. Повече информация можеш да намерите на www.speeddating3.com/party.

Speed Dating
Бързите срещи не са нещо ново, но е новина че набират все по-голяма популярност на родната сцена. Ако все още не сте се натъквали на тях, нека ви разкажем накратко. За една вечер се срещаш с 10 мъже. Прекарваш 6, 7 или 8 минути с всеки от тях, за да прецениш дали искаш да се видите пак. Тук отново ще споменем SpeedDating3.com, които освен традиционните бързи срещи вече организират и тематични събития – за миньончета, за пътешественици и др.

Мобилните телефони
Мобилното ви  устройство все още не може да готви, но вече може да ви намери партньор. Различни компании се надпреварват коя да предложи най-добрата платформа, но най-разпространената идея е следната: 

1. Изтегляш си приложението и си правиш профил.
2. Попълваш какъв партньор търсиш.
3. Телефонът ти вибрира всеки път, когато наоколо има подходящ „екземпляр“.

Хитро, нали! Минусът отново е, че в България са слабо използвани, но пък ще срещаш само мъже, които са „в час“. Има много предложения, ние само ще споменем singlesaroundme.com.

Потни тениски
Всяка сфера си има и своите нестандартни представители. В САЩ (къде другаде) започнаха да си търсят партньор чрез потни тениски. Мъжете спят с една и съща тениска три вечери подред. После всички тениски се събират, жените ги душат и по миризмата си избират партньор. Смята се, че феромоните по тениските играят ролята на „сватовници“. Гениално или просто - бъдещето ще покаже.

Новите сайтове за запознанства
Традиционните сайтове за търсене на партньор бавно са се запътили към графата „Old School”. Но явлението онлайн запознанства няма да изчезне скоро – просто се развива. Един от хитовете напоследък е HowAboutWe.com. При него съвпаденията не са на база дълъг списък от критерии, а според предпочитанията ти какво да правиш на първата среща.

Така изглежда ходенето на срещи през 2013. Действай! 


 

Коментари към "Запознанствата?! Наръчник за 2013":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg