Златка Димитрова: „Спала съм само с 10 мъже!”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Златка Димитрова може и да не знае коя е столицата на Великобритания, но затова пък много добре си знае цената. Точната цена!

Гърдите ми са 10 000 лева и никога няма да увиснат. Носът ми струва 7 000. Екстеншъните на косата - 500 лева на година. Не цялата е моя, удължила съм я. Картата за фитнес - 200 лева, епилацията - 57, маникюр и педикюр - 50 лева, грим - 80 лева” – ето как плеймейтката се оцени на 20 000 лева.

И явно това е доста прилична цена за богатите господа, защото Злати призна и че в живота си винаги е била с такива. Само 10, но пък заможни!

90% от живота са парите. Защото без пари си никой. Мъжът трябва да е силен и да закриля жената, но трябва да има пари, за да задоволява нужните й” – обяснява тя.

В момента тя има връзка с женен мъж, макар че от драмите й във ВИП Брадър става ясно, че всъщност не е много ясно колко са вързани двамата. Но както и да е. Въпросният й любим й всеки месец я спонсорира с 2 000 лева, а за рождения ден я черпил нов автомобил…

Не се продавам! Стара съм вече. Продават се 14-15-годишни момиченца, които са се родили със завършен университет за секс. Мен просто ме харесват и партньора си го избирам сама. Харесвам секса и не е нужно да ми плащат за нещо, което е хубаво. Помагат ми с пари, но не ми плащат, за да са с мен в леглото. Красива съм и си заслужавам подаръците”.

Понякога коментарът просто е излишен. Така че пред думите на Златка не ни остава нищо друго освен да замъчим… Но поне си казва мацката и най-сладкото – вярва си.


 

Коментари към "Златка Димитрова: „Спала съм само с 10 мъже!”":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg