Змийски масаж. Ако ви стиска!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Масажите отдавна включват всякакви ексцентрични методи: малки рибки, вендузи, пиявици и прочие. Но най-новият хит е змийският масаж. Да, да, живи змии!

Звучи страшничко, даже доста, но специалистите твърдят, че влечугите осигуряват невероятна релаксация за мускулите и имат способности да отстраняват болежки и схващания.

Процедурата представлява „разходка“ на дузина неотровни змии върху тялото на човек. Салоните предлагащи ексцентричния масаж уверяват, че гадинките са напълно безопасни и от тях ще имаме само полза.

И все пак, този масаж не се препоръчва на хора със слаби нерви, защото могат да се сблъскат с непреодолим страх, които да прерасне в паника. Ако обаче успеем да превъзмогнем страха си, терапевтите гарантират, че ще се влюбим в релаксиращата сила на студенокръвните.

В началото змийският масаж се е смятал за услуга за милионери, но днес цената му е далеч по-достъпна, заради големия интерес.

Е, ако искате да усетите прилив на адреналин и реласкиция едновременно, ето ви чудесен начин. А ние, не че не сме изкушени, но все пак мислим да заложим на по-старомодните методи. Как да кажем...“Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!“


 

Коментари към "Змийски масаж. Ако ви стиска!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg