Искате да заживеете заедно? Помислите върху това!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Kогато една двойка силно се обича, често се случва и двамата да нямат търпение да заживеят заедно. И обикновено правят сериозната крачка твърде необмислено!  Имайте предвид, че когато делите един покрив с гаджето, е много по-трудно да се разделите в случай, че връзката не върви. Има и друг  вариант.  Понеже не сте осмислили хубаво решението си, битовите проблеми да съсипят прекрасната ви любов. И за да не ви се случват тези неща, ето няколко въпроса, върху които трябва добре да помислите, преди да заживеете заедно.

Финансовото ви състояние
Любовта е прекрасно нещо, но за съжаление не става за ядене! Ако един от двамата е без работа и искате да се пренесете на квартира, по-добре изчакайте. Дори да имате съдействието на родителите си, хубаво е да разчитате изцяло на собствената си финансова стабилност.

Домакинските задължения
Ако никога не сте живели с партньор, значи не можете дори да си представите, колко фатални са неразбирателствата относно домакинските задължения. Разберете се предварително по този въпрос. Нека никой от вас не остава с впечатлението, че отива да живее на хотел!

Пробен срок
Знаем, че звучи малко грубо, но ще е добре да си определите пробен срок на съвместното си съжителство.
Примерно, разбирате се, че след 3 месеца, ако някой от двамата не се чувства добре, се връщате обратно по домовете си. Без другият да се сърди! Не се стряскайте, това не означава край на вашата връзка, а просто, че ви трябва още време.

Личната ви свобода
Друга предварителна уговорка, която трябва направите е, че да живеете заедно, не означава, че трябва да сте нон-стоп заедно. Това не трябва да пречи на досегашния ви социален живот.

Очакванията
Преди да направите сериозната крачка, обсъдете очакванията си от връзката. Ако за вас да живеете заедно означава, че сте на път да създадете семейство, не е сигурно, че и партньорът ви вижда нещата така. Нека всеки е наясно с бъдещите представи и желания на другия, за да няма разочаровани после.
 


 

Коментари към "Искате да заживеете заедно? Помислите върху това!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg