Как го обичат жените? Секса!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Мили момчета, не е толкова важно колко бройки имате зад гърба си, а какво впечатление сте оставили в тях. Нищо, че според порно филмите, на всяка жена би трябвало да й харесва да я въртят на шиш - това е доста далече от истината! Има няколко неща, на които задължително трябва да обърнете внимание, за да доставите удоволствие на интимната си партньорка. Ето и кои са те.

Любовната игра
И под любовна игра не се разбира 30 секунди докосване тук-там.
Отделете повече време на горещите й зони. Имайте предвид, че ако не е достатъчно възбудена, сексът може да е наистина болезнен за жената.

По-бързо не винаги е по-хубаво
Да го карате като шевна машина още от самото начало изобщо не е приятно на момичетата. На практика доставяте удоволствие само на себе си.
И понеже няма универсална поза или бързина, най-добре се водете от реакциите на тялото й. Когато нещо наистина й харесва със сигурност ще го усетите.

Алкохолът не помага
Или поне не, ако е в по-големи количества. Доста мъже правят грешката да „предразположат“ момичетата като ги наливат с вино и коктейли. Да, може и по-лесно да се съгласи да прави секс с вас, но това не значи, че ще й е по-приятно. Алкохолът потиска сетивността и отдалечава жените от оргазма. Така че по-добре да изпие 1-2 питиета, отколкото да не знае къде се намира. Така и двамата ще си изкарате супер.

Гърдите не са играчка
Има мъже, които толкова много се заиграват там, че направо става скучно. А, още по-голяма грешка е да ги мачкате и стискате както ви дойде. Гърдите са много чувствителна зона при жените. И, ако подходите с повече нежност и страст, бъдете сигурни, че няма да съжалявате.

Гушкането
Дори сексът да е за една нощ, нищо не ви пречи да проявите малко нежност. А при положение, че правите секс с гаджето си, това е задължително. Може и мацката да не иска, но вие сте длъжни да проявите желание.
 


 

Коментари към "Как го обичат жените? Секса! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg