Как да достигнеш разтърсващ анален оргазъм?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Какво е анален оргазъм?

Според проучванията на сексолозите всяка пета жена, която практикува анален секс споделя, че е изпитвала и анален оргазъм. Той се постига чрез стимулация с пръсти, пенис или секс играчка. Всички жени са в състояние да го постигнат, дори шансът да изпитат анален оргазъм е по-голям, отколкото при вагиналния.

При анален секс стените на матката се намират доста близо. Дори по-близо, отколкото при вагинално проникване. Затова при анален секс е много лесно да получиш маточен оргазъм. Маточният оргазъм възниква при натискане на маточните стени. Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език.

Как всъщност се случва всичко? Отговорът е съвсем прост. Чрез проникване в ректума, при правилната поза се стимулира и Г-точката през стената, която го разделя от вагината. Това е непряко стимулиране, но жените, които са го изживели са категорични, че оргазмът е с по-висока интензивност.

Няколко хитринки, с които ще предизвикате мощен анален оргазъм.

Като за начало започнете с масаж на бедрата от вътрешната им страна. Известно е, че там има голяма концентрация на ерогенни точки, както при мъжете, така и при жените. След това стимулирайте клитора, като го галите нежно с пръсти. Опитайте техниката, включваща стимулация с език. Описвайте кръг, като се стараете докосванията да са съвсем нежни. Тази техника е известна като “Розови листенца”.

При аналният секс от изключителна важност е правилната подготовка. Жената трябва да е максимално отпусната и предразположена, а за това именно мъжът има грижата. Ето защо е добре той да не бърза с проникването. Когато усети, че партньорката му е достатъчно възбудена, с навлажнен пръст или с помощта на лубрикант, може внимателно да проникне в ануса.

Вторият сензор на удоволствието – ректума, вече е включен в играта. Вътрешната му част има нервни окончания също като вагината. Важното в този момент е да упражнявате плавни движения с лек натиск. Всъщност, специфичното при аналния оргазъм е, че по-важни са паузите, отколкото движенията. Ето защо е добре да запомните, че за никъде не трябва да бързате.

Аналният оргазъм може да трае от 30 секунди до 3 минути, като продължителността му зависи от това дали е комбиниран с маточен. Той е много силен и продължителен, но само при условие, че жената е наистина отпусната. Протича като вълни и конвулсии, които отначало не са толкова силни, но нарастват с последващите тласъци.  


 

Коментари към "Как да достигнеш разтърсващ анален оргазъм?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg