Как да поправите счупените сенки за очи?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети


Сърцето на всеки любител на грима, ще бъде разбито, ако види, че любимите му сенки за очи бавно се разпадат на милиони парчета.  Изхвърлянето им обаче не е опция, защото знаем, че сенките за очи са скъпи и не можете просто да го захвърлите, защото са счупени.


Възможно е също така те да имат някаква сантиментална стойност или може би продуктът може да е ограничено издание. Каквато и да е причината, просто не ги изхвърляйте все още.


Е, в такъв случай какво правите с натрошените парчета? Разбира се, че ги поправяте!


Ако обичате грима толкова, колкото и ние, може би вече знаете няколко начина, за да поправите счупените сенки за очи, но за тези, които все още са начинаещи в тази територия или не знаят как ги поправят, ние сме тук, за да помогнем.


Ще имате нужда от:- Счупени сянка за очи


- Спирт или дезинфектант за ръце


- Клечки за уши


- Прозрачно фолио


- Чиния/купа

 

Как да го направите:Стъпка 1: Прехвърлете всички счупени парчета в чист съд.Стъпка 2: С помощта на клечките за уши разбийте всички парчета на фин прах.Стъпка 3: Сега добавете няколко капки спирт или дезинфенктант за ръце и разбъркайте, за да образувате паста.Стъпка 4: Прехвърлете сместа обратно в палитрата и нежно потупайте, за да премахнете всички мехурчета с въздух.Стъпка 5: След като това, покрийте с прозрачното фолио и натиснете с пръсти или с задната част на лъжица, докато не получите гладка и твърда повърхност.Стъпка 6: Оставете сместа да изсъхне за една нощ и воала - вече може да използвате счупените си сенки за очи по предназначение!


 

Коментари към "Как да поправите счупените сенки за очи?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg