Как да се заредите с работоспособност!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Всички шефове нека се успокоят – няма да нахъсваме вашите служители да абдикират от офиса място. Напротив, ще ви кажем как хем да поспортувате и да се заредите с енергия за работа, хем да не се отвличате от работните си задължения.


И така докато си водите по телефона поредния „сладък” служебен разговор или пък сте се заровили в поредната екселска таблица, изпънете крака, вдигнете ги от пода и задръжте толкова, колкото ви е възможно. Така ще подобрите кръвообращението си и ще предотвратите появата на разширени вени. По този начин дори ще си направите и лека тренировка на коремните мускули!


За следващото упражнение ще трябва да се откажете от телефона. Вдигнете ръце над главата си, поемете дълбоко дъх и започнете бавно да издишате и да се отпускате на стола, като леко се свличате надолу. Полежете така 30-40 секунди и му разкажете играта на компютъра!


За да се чувствате по-свежи, бодри и заредени с енергия, ще ви помогне и зеленият чай! А и мисълта, че днес е четвъртък и до уикенда остана съвсем малко, също може да ви подейства мотивиращо!


Успешен ден!
 


 

Коментари към "Как да се заредите с работоспособност! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg