Как правилно да нанасяте сух шампоан?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Какво ако ви кажа, че начинът, по който нанасяте  любимия си сух шампоан, всъщност не е най-добрият и най-ефективен начин?

Знаете ли, че чрез превключване на рутината можете да вдъхнете нов живот на косата си.

Ето как трябва да работи сухият шампоан:

Нанасяте го върху корените си, а той абсорбира себума около вашите косми, за да премахне мазнините и неутрализира миризмите.

Лесно, нали?

Проблемът е, че повечето от нас обикновено пръскат сухия шампоан, изчакват точно три секунди, а след това набързо разтриват корените си и изтичват през вратата, давайки никакъв шанс на шампоана да заработи.

За щастие, ние ще ви споделим как да го нанасяте правилно:

Трябва да напръскате косата си със сух шампоан през нощта, преди да си легнете, така че той да може да абсорбира излишния себум докато спите.

С този метод, на сутринта просто трябва да масажирате нещно корените си, за да разпределите шампоана между космите и воала - ще се сдобиете с обемна, красива и чиста коса.

В случай, че все още забелязвате себум, пръснете още малко от сухия шамоан, изчакайте няколко минути, за да може себумът да се абсорбира, след което нежно масажирайте корените си. Това е всичко.

Този метод е толкова ефективен, че сме сигурни, че определено ще революционизира начинът, по който използвате сухия шампоан.

Не ми вярвате? Проверете тази вечер и се убедете сами!


 

Коментари към " Как правилно да нанасяте сух шампоан?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg