Как работи: основа за мигли

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Праймърът за мигли е сред must-have продуктите в козметичния несесер. Ето защо!


Различните спирали правят чудеса с миглите, но нека бъдем честни, много често се оказва, че колкото и велика да е формулата на туша, се получава ефектът на паежките крачета – миглите се сплъстяват и по тях се образуват топченца туш, неприятно.


В морето от козметични продукти обаче на повърхността изплува един сравнително слабо популярен продукт, който ви спестява всякакви проблеми със спиралатаоснова за мигли. Достатъчно брандове предлагат подобен продукт - MAC Prep + Prime Lash, Dior DiorShow Maximiser Lash Plumping Serum, Lancome Cils Booster XL Super Enhancing Mascara Base, Estee Lauder Lash Primer plus, Shiseido Nourishing Mascara Base, Clinique Lash Building Primer.


Да, точно така, основа за мигли. Подобно на основата за грим и сенки, този prep подготвя миглите за гладкото и безпроблемно нанасяне на спиралата. Не само че осигурява абсолютно гладка основа за спиралата и предотвратява образуването на бучки, но и в зависимост от формулата праймърът може да съдържа подхранващи съставки, които да стимулират растежа на миглите.


Какви са преимуществата на използването на основа за мигли:


- Преди да нанесете спиралата, праймърът удължава миглите
- Придава обем, правейки миглите дебели и по-плътни
- Може да стимулира растежа на миглите
- Създава гладка основа, като по този начин предотвратява събирането на спиралата на бучки
 


 

Коментари към "Как работи: основа за мигли":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg