Как се прави комплимент на мъж?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Хората са склонни да мислят, че комплиментите са създадени само и единствено за нежната половина. Мъжкото его няма нужда от подхранване с думи. Така ли е наистина? Разбира се, че не! Комплиментът може да вдъхнови мъжа, да го накара да поеме правилна посока, дори да извършва рицарски подвизи. Но най-вече го кара да се чувства наистина приятно.

 

Според някои психолози, мъж, който редовно получава похвали от партньорката си, е многократно по-склонен да прекара живота си с нея, без да му минават грешни мисли. Но нещата не са толкова лесни, колкото изглеждат. Защото е важно комплиментът да бъде направен както трябва, в противен случай може да се обърне срещу вас.

 

На първо място, той трябва да бъде навременен! Тоест, ако искате да похвалите мъжа си, направете го! Не отлагайте, защото може и да стане късно. Идва ред на обстановката. Мъжете направо се разтапят, когато получат комплимент пред други хора, в тежки за тях ситуации и в отговор на комплимент, който те самите са направили.

 

Темата? Може да бъде всякаква, но ние ви съветваме да залагате на комплименти свързани с работата му, с тялото му и с уменията му в леглото. И тук е мястото да се обърнем към по-манипулативните мадами. Не се води за комплимент, ако му кажете: „Този тип блузи много ти отиват, носи ги по-често”. Защото един вид заявявате, че пичът не знае как да се облича, пък дори и да сте имали чисти намерения.

 

Има и още една особеност. Комплиментът тежи най-много, ако се обърнете по име или с галеното име, с което наричате своя любим. Но най-важното е, комплиментът да бъде искрен! Вярвате или не, господата разбират фалшивостта много повече, отколкото предполагате. Затова е по-добре да го ласкаете по-рядко, но с истинско възхищение, отколкото всеки ден служебно да му повтаряте, че е прекрасен.

 

Вижте още:

Искаш да го разтопиш? Кажи му това...

Как се покорява мъж за 5 минути? 


 

Коментари към "Как се прави комплимент на мъж?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg