Как се прави фелацио с „дълбоко гърло“

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Няма нищо по-възбуждащо за един мъж от усещането да се намира дълбоко във вас, независимо дали говорим за анален, вагинален или орален секс. Ето защо „дълбокото гърло“ във фелациото би изстреляло всеки представител на силния пол на седмото небе.

Колкото и странно да ви звучи, сподавящите звуци и закашлянето, които издава жената, докато поема пенисът му в гърлото си, също много се харесват на господата. Това е така, защото на подсъзнателно ниво той има нужда да усеща, че подчинява жената и защото така у него се поражда чувството, че пенисът му е много голям.

Много момичета се страхуват да опитат „дълбоко гърло“, защото се притесняват, че това може да предизвика гадене или да изглеждат смешни. Истината е, че нито едно от двете не би могло да се случи, ако следвате правилните насоки. Ето няколко трика как да задоволите половинката си, като поемете пенисът му колкото се може по-дълбоко.

Тренирайте с пръст или вибратор

Няма нищо по-добро за постигане на успех от усърдните тренировки. Затова не се стеснявайте, когато сте насаме със себе си да се упражнявате върху предмет, наподобяващ фалос. Това може да бъде краставица, вибратор, дори пръстът ви. Поемете колкото е възможно по-дълбоко и избутайте езика си максимално назад.

При фелациото с „дълбоко гърло“ е важно пенисът да достигне надгръклянника (това е еластичният хрущял с форма на крушов лист, който се намира на входа на гърлото) и внимателно, като го насочвате с ръка, да опитате да го поемете целия.

Как да се справите с рефлекса на повръщането?

Тялото има различна граница при рефлекса на повръщането или казано с други думи – несъзнателното свиване на гърлото в опит да се предпази стомаха, при всеки действа в различна степен. Както знаете, някои хора повръщат доста по-лесно от други. За да избегнете рефлекса на повръщането се опитайте да дишате само през устата в този момент. Отново повтаряме обаче, че всяка тялото реагира по различен начин, затова ако усетите гадене, веднага спрете.

Опитайте да го поемете в подходящите пози.

Може да ви се струва странно, но подходящите секс пози по време на орална любов са от голямо значение за постигането на „дълбоко гърло“. Възможно най-удачната поза е 69. Чрез нея ще намалите до минимум напрежението в гърлото си и по-лесно ще погълнете целя член.

Размерът има огромно значение.

В никакъв случай не трябва да се притеснявате, ако не успявате да погълнете пенисът на партньора си! Преди всичко се съобразете със собствените си възможности, защото и размерът е от голямо значение. Все пак има много други начини, чрез които да го дарите с разтърсващо изживяване.


 

Коментари към "Как се прави фелацио с „дълбоко гърло“":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg