Как се прикрива изневяра?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Според  британско проучване 7 от 10 връзки приключват заради изневяра? На въпроса, дали ако изневярата беше останала в тайна, двойката щеше да просъществува, 4 от 7 партньора отговарят с „да”. Защо е така? Защото това, за което не знаем  не се е случило!

Някои неща е по добре да си останат в тайна, ето и няколко идеи как да прикриете забежките си.

 

Изтривай всичко от телефона - ако партньора забележи промяна в поведението ти, дори най-малката, първото което ще направи е да провери телефона ти. Не трупай там никакви СМС-и, регистър на  повиквания и др. По този начин никога няма да има каквито и да е доказателства, за евентуална афера.

 

Хронологията в социалните мрежи - Трябва да сте доста глупави, за да добавиш обектът на изневярата в личния си профил. Все пак, ако го направиш, винаги изтривай всякакъв вид хронология. Дори обикновените усмивки! Понякога те са доста сериозна улика.

 

Секс по време на обедната почивка - Никога изневерявай в извън работно време, защото това винаги би породило съмнения. Избери удобен момент, например обедната почивка и се наслади на момента.

 

Скрий личната си информация -Не споделяй с новия обект на желанията си къде живееш. Не се знае какъв психар може да се окаже. Остани наясно със себе си, дали това е еднократен секс или начало на дълга афера? Това е водещ въпрос в такива ситуации.

 

Не приемай подаръци - Те винаги задължават и носят някакъв вид бреме. Освен това трябва да ги криеш, като по този начин не можеш да им се радваш напълно.

 

Виж още:

С какви жени изневеряват мъжете?

Как да разбереш, че си на няколко крачки от изневяра?


 

Коментари към "Как се прикрива изневяра?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg