Краят на силикона!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Дами, задава се краят на силикона! И то не само, защото да приличаш на Памела Андерсън отдавна вече не е модерно, а просто защото има негов заместник – брестокс (breastox)! Всъщност това е добре познатия ни ботокс, но създаден, за да се инжектира в бюста.

Благодарение на този безкръвен метод гърдите връщат младежкото си излъчване, стават по-стегнат и увеличават обема си. Процедурата е безкръвна и само след половин час вече ще можете да се радвате на новия си бюст. Този метод е чудесен вариант за жените, който имат нужда бързо да повдигнат самочувствието си след раждане и кърмене. Според специалистите процедурата с брестокс може да се приложи още на 3-тия месец, след като вашето дете се е появило на бял свят.

Ботоксът спомага за укрепването на гръдните мускули и изглаждането бръчките в тази област. Но дамите, които вече имат или са имали силикон не могат да се възползват от неговите предимства, защото в тези случаи той е противопоказен.

Процедурата има и още един недостатък – не е вечна! Ефектът от нея продължава само 3 месеца. Ето защо тя е подходяща за тези, които искат да изглеждат зашеметяващо за някое специално събитие – като Хилари Дъф, например. Освен на специален тренировъчен и хранителен режим, за сватбата си звездата е заложила и на тази процедура!
 


 

Коментари към "Краят на силикона! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg