Личен провал ли е бракът на Джоли и Пит?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Анджелина Джоли – филмова звезда, фатална жена, посланик на ООН, гост-професор в училището по икономика в Лондон, а както в последно време се говори и жена с амбиции за развитие в политиката. Това е една и от версиите за разпадането на брака, заедно с комбинация от още няколко, защото със сигурност поводът не е едностранен.


Не можем да знаем какви са причините със сигурност, но няма как да не обърнем внимание на символиката. Все пак Анджелина Джоли и Брад Пит бяха основният пример за щастливата двойка, която може да премине през всички и не малко си мислеха, че те ще останат заедно завинаги. Нормално, сега светът е разочарован, пък и това е повод за много от нас да изгубят още повече вярата си в институцията брак.


Средната продължителност на браковете в Америка е 12 години, изглежда, че Джоли и Пит се вписват в статистиката. Да не говорим, че в Холивуд браковете издържат и много по-малко и разводът веч си е нормален завършек на отношенията. Но можем ли да разглеждаме развода като вид „провал“ и личен провал ли е това или провал на двамата като двойка?


Световните медии определиха събитието като „развод на века“, „същински провал“, поредната двойка, покосена от „епидемията развод“. Но трябва да отдадем значение и на факта, че тъй като не знаем реалните причини за разтрогването на брака, не можем и да сме сигурни дали пък двамата не правят най-добрия избор за децата си и един за друг. Да имитираш щастливи отношения е по-лошо, отколкото да им сложиш край, дори ако това трябва да стане пред очите на целия свят. Ореолите около образите на двамата също трябва да паднат, но това няма как да бъде избегнато. 


 

Коментари към "Личен провал ли е бракът на Джоли и Пит?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg