Любовта ни прави по-здрави!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Освен, че влюбените жени са по-щастливи, проучванията доказват, че именно те се радват и на по-добро здраве. По-конкретно, любовта има голямо ползотворно влияние основно в тези три аспекта.

 

Срещу рак на гърдата

По-точно казано – за ранното му установяване. А, както знаете, точно то е от огромно значение за резултатното лечение. Според специалистите, при голяма част от жените бучките са забелязани именно от партньорите им! Които явно доста добре познават телата на любимите си и веднага разбират, ако нещо не е както трябва.

 

За по-плътна и бляскава коса

Влюбените жени се радват на 2-5 пъти по-здрава коса от тези, които са самотни. Това най-вероятно се дължи на по-голямото количество стрес при необвързаните дами. Както и на твърдението, че при обвързните хормоните са в най-оптимални нива.

 

За по-качествен сън

Жените с партньор до себе си намаляват наполовина риска от безсъние и нездравословен сън. От една страна, защото по-лесно си изграждат режим, от друга – чувството за сигурност им действа успокояващо. А ползите за здравето от качествената почивка и сладкия сън са многобройни.

Има и още една полза от любовта, която не е свързана толкова със здравето, но просто няма как да не я отбележим. Влюбената жена е много по-красива! И най-професионалният грим не може да се мери с искрите в очите и усмивката на дама, попаднала в плен на любовта. Така че, момчета, ако искате жената до вас да е красива и здрава, не спирайте да й показвате, колко много я обичате!


 

Коментари към "Любовта ни прави по-здрави!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg