Маникюр за Нова година! (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Снимков материал: boudoir-pr.com/

Трябва да си признаем, че не сме най-големите фенове на твърде блестящия маникюр. Но когато става дума за новогодишен маникюр, е друго.

На този ден блясъкът и разкошът са задължителни! Та нали всички искаме следващата година да бъде светла и много богата? Затова, момичета, нека я посрещнем подобаващо - с възможно най-сияйната си визия!

За целта сме ви приготвили една колкото ефектна, толкова и лесна за изпълнение идея за маникюр. Той, разбира се, е много брокатен и блестящ, но това, което го прави по-стилен и не прекалено натрапчив е фактът, че е само в един цвят – сребърно!

Ако сте любители на златото, можете да си го направите и в такъв вариант. Важното е, че той ще бъде чудесен акцент към празничното ви облекло!

За да създадете този новогодишен маникюр, ще ви е необходимо щедро количество брокат. Най-лесният начин е да използвате специални брокатени лакове, но чрез техниката, която ще видите на видеото, ефектът е много по-атрактивен и триизмерен. Така че препоръчваме ви да заложите на нея.

Другото, от което се нуждаете, е прозрачен лак и топ лак. Необходима ви е и четка, за да премахнете излишното количество от броката и това е! Остава да си пуснете видеото и да видите как става номерът.

Весело изкарване на празника, приятели! 


 

Коментари към "Маникюр за Нова година! (видео) ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg