Марихуаната ви превръща в неудачници!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Тук със сигурност много хора ще ни обявят за луди, но истината е, че марихуаната превръща привържениците си в неудачници! И преди да възразите гневно, замислете се, познавате ли поне един успял човек, който е вечно напушен? Не дали сте чели, гледали клипчета или документални филми за такива хора, а дали ги познавате.

Всички статистики сочат, че тревата причинява по-ниска мотивация за работа и предизвиква апатия към проблемите. Донякъде е добре да не се впрягаш чак толкова, но не и да игнорираш всичко важно.

Според Кристер Хиген от Изследователския институт NOVA в Осло хората, които често употребяват канабис са значително по-мързеливи от останалите. Те рядко се стремят да се издигнат в службата, защото просто не намират смисъл.

Кимбърли Хенри от Държавния университет в Колорадо пък твърди, че тревата ограничава академичните постижения, което впоследствие може да ограничи и възможностите за трудова заетост.

Друго проучване, чиито резултати са публикувани в списание „Addiction“, сочи, че хората, които са пушили марихуана и в последствие са се отказали от нея, с годините подобряват трудовите си възможности и постигат много по-високи резултати.


 

Коментари към "Марихуаната ви превръща в неудачници!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg