Мария е сгодена!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Мария най-сетне успя да върже още един богаташ! Е, почти! Фолк-певицата вече е официално сгодена за Християн Гущеров, но до сватбата остава още около година. За сега тя се предвижда за следващото лято.

Е, поне мацката има достатъчно време, за да организира грандиозно събитие. Всъщност самата тя е инициатор на идеята сватбата да не е се състои през 2012-а, защото според астрологията високосната година не е добра за подобни ритуали.

А иначе, самото предложение за брак Мария е получила по най-романтичния начин. Това се случило, докато двамата с Християн са на романтична ваканция във Венеция. Той организирал разходка с гондола и серенада, а по време на нея коленичил и й задал големия въпрос. Всичко било прекрасно с изключения на пръстена. Всъщност, с липсата му!

Разбира се, има такъв, но той е твърде скъп и затова Християн предпочел да не го носи със себе си, за да не го загуби. В момента бижуто се пази в сейф в България и дори самата Мария не смее да го показва.

Чудесно, само се чудим къде остава истинската стойност на годежния пръстен? Онази, емоционалната, която го превръща в символ на истинската любов. Заключена в сейф?


 

Коментари към "Мария е сгодена! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg