Мастурбацията не е грях, а здраве!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Религиите заклеймяват мастурбацията като грях, дори я определят като ръкоблудство. Съществуват и всевъзможни слухове, че самозадоволяването може сериозно да навреди на здравето ни. Крайно време е обаче да разберем едно – мастурбацията не просто е полезна, тя е необходима!

Помага ни да се отпуснем и да се чувстваме добре. Когато сме насаме със себе си, можем да развихрим и най-смелите си фантазии. По този начин се освобождаваме от стреса, безпокойството, разтоварваме след напрегнат ден и с две думи – зареждаме се с позитивизъм!

Мастурбацията е единствената стопроцентова форма на безопасен секс. Освен, че няма как да се заразите с полово предавани болести, самозадоволяването не може да доведе до безплодие, понижен сексуален апетит и прочие. Тя е абсолютно безопасна за вашето здраве.

Чрез мастурбацията можем да опознаваме собствените си тела и да използваме това в секса с партньор. Така например, много жени откриват G – точката си именно когато са сами.

Самозадоволяването ни освобождава от напрежението, подобрява сексуалният ни живот, помага ни да опознаем телата си и ни прави щастливи. Всичко останало, което чуете е абсолютен мит! Дори животните го знаят!


 

Коментари към "Мастурбацията не е грях, а здраве!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg