Мацки, повечко орален секс за готино настроение!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

На френската любов винаги й се е носила славата като на една от най-приятните еротични наслади, които можеш да получиш от партньора си. Но досега се смяташе, че най-голямото удоволствие е за този, който я получава.

Учените обаче разбиха това твърдение на пух и прах като заявиха, че доставянето на френски ласки е страхотен начин за жената да подобри настроението си!

Дали става дума за заговор на група специалисти, не сме сигурни! Но според проучване на американски експерти от щата Ню Йорк, жените, които редовно практикуват орален секс, не познават такова нещо като депресия и демонстрират по-високи показатели при различни когнитивни тестове.

Оказва се, че френската любов е страшно полезна както на физическо, така и на емоционално ниво, и то най-вече за дамите!

Още повече, че семенната течност съдържа цели три естествени антидепресанта. А те засилват чувството на привързаност, подобряват съня и… повишават настроението. Тя прелива и от други ценни вещества като още един специален хормон-антидепресант, мелатонин и серотонин.

Е, господа, на бас, че тази новина накара и вас да си умрете от кеф! Имате още един довод и стимул да ни предразполагате да ви доставяме френски ласки с наслада! 


 

Коментари към "Мацки, повечко орален секс за готино настроение! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg