Модните закони, които са тотално демоде!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

В модата може и да има правила, да се поставят тенденции всеки сезон, но винаги сме казвали, че стилът, истинският стил, е преди всичко въпрос на усет!

А понякога усетът се изразява точно в това да разчупиш стандартите. Най-великите дизайнери изгряха благодарение на смелостта си да пренебрегнат правилата, така че защо да не последваме примера им и да не кажем „Сбогом!” на едни от най-големите модни клишета?! А за да ви улесним, предлагаме ви да се запознаете със списък на експерти, с модните закони, които са тотално демоде!

Например, комбинацията от синьо и зелено! По принцип тя се смята за страшен кич, но дефакто вече поредна година е страшно актуална! А и наистина е супер ефектна, така че ние определено сме „За!” нея. Особено за лятото!

Преди се смяташе и че дължината на полата задължително трябва да нараства с възрастта. Обаче, нека си го кажем – всичко е въпрос на гени и грижа за тялото. Има жени, които вадят супер тяло въпреки ЕГН-то си и млади мацки, които трябва да съобразяват дрехите с фигурата си. Ако имаш какво да покажеш, защо да не го покажеш?! Важното е да изглеждаш естетично!

Друго правило е червенокоските да не носят червено червило. Е, сори, но тези мацки могат да изглеждат дяволски добре с такова! Стига да съчетаят правилно нюансите. Като цяло идеята е тоновете на червилото и съответно на косата да не се припокриват. На тези жени обикновено им подхождат по-вишневи или керемидени нюанси. Но всичко е индивидуално! Важното е да не се страхувате да експериментирате, докато намерите своя цвят.

Обувките и чантата да бъдат в един тон – друго закостеняло правило, което трябва да забравите! Това вече е скучно и да – бабешко! Едни страхотни ярки обувки, съчетани с тоалет, в който няма нищо с техния цвят, могат да направят визията ви адски стилна. В случая всичко отново опира до усет и до свободата да експериментираш. 


 

Коментари към "Модните закони, които са тотално демоде! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg