Мюсли за страхотно начало на деня!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Обичате ли мюсли за закуска? Ако не, ето 5 причини да го заобичате! Ако пък да, ето 5 причини да го заобичате още повече!

 

С други думи, запознайте се с най-полезните свойства на пълноценната закуска...

Мюслито зарежда с енергия за целия ден
Едно от най-големите предимства на тази закуска е, че засища бързо и за дълго. Мюслито се преработва дълго и се усвоява бавно от организма. По този начин се балансира нивото на кръвна захар в тялото, а съответно и енергийните му запаси.

 

Мюслито е страхотно за отслабване
В него се съдържат добрите въглехидрати, т. е. - сложни въглехидрати. Заедно с целулозата, те подпомагат отслабването, защото се преработват трудно и организма трябва ад изгори повече калории, за да ги усвои.

 

Мюслито ни прави по-щастливи
То кара тялото да отделя повече серотонин. Той пък от своя страна действа чудесно на нервната система като я успокоява  и така ни предразполага да се чувстваме по-жизнерадостни и позитивни. Това звучи като едно страхотно начало на деня, нали?

 

Мюслито подобрява работата на червата
Благодарение на целулозата, съдържаща се в зърнената закуска, тя прочиства стомашно-чревния тракт и подобрява храносмилането.

 

Мюслито ни зарежда с витамини
Ядките и плодовете, които се съдържат в полезната закуска, преливат от полезни витамини и минерали. Съчетана с кисело мляко пък, тя ни осигурява и важни полезни бактерии. Добавете и мед и получавате истинска здравословна бомба!

 

Е, какво ще закусите днес?
 


 

Коментари към "Мюсли за страхотно начало на деня! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg