Най-извратените секс фетиши (част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

До къде можете да стигнете в желанието си да правите нестандартен секс? Някога задавали ли сте си този въпрос?

 

Ние си го зададохме, след като решихме да проучим по-обстойно сексуалните фетиши. И установихме, че сме адски смотани в леглото. Защото има неща, от които буквално могат да ни настръхнат косите.

 

Запознайте се с най-извратените секс фетиш! Ако сте под 18 години или със слаби нерви, по-добре пропуснете това...

 

Еметофилия (Фетиш към повръшането)

Тази практика е позната и под наименованието „римска баня“ и буквално представлява да правиш секс, докато партньорът ти повръща... Доста често върху теб!

 

Формикофилия (Фетиш към ухапване от насекоми)

Често хора, които са прекарали детството си в крайна бедност, в зряла възраст изпитват възбуда, когато са хапани от насекоми и други инсекти. Наклонността понякога се обяснява с факта, че местата, където са живели, са били обитавани от всякакви гадинки. Но това не е задължителна предпоставка, разбира се.

 

Симфорофилия (Фетиш към бедствия и инциденти)

Ако при земетресения повечето хора се изстрелват извън дома, то някои се изстрелват директно на седмото небе от удоволствие! Това важи и за всякакви други опасни и дори животозастрашаващи ситуации като катастрофи, пожари, експлозии и други. Дори има случаи на симфорофили, загинали в горящия си автомобил, защото са започнали да правят секс след като са катастрофирали. На това му се казва да си умреш от кеф!

 

Акротомофилия (Фетиш към хора с ампутирани крайници)

Оказва се, че хората с ампутирани крайници могат да бъдат неустоимо сексапилни в очите на други с определен тип сексуални наклонности. А именно – акротомофилите, които обикновено са момчета и си умират да правят секс с жени с отрязан крайник. Едни от най-желаните са дамите с ампутиран крак над коляното, както и тези с липсващ крак или ръка. Както се казва, за всеки влак си има пътници, а този си има цяла фен общност, която нарича себе си devotee („поклонник”, „почитател”, „привърженик” от английски – бел. ред.).

 

Ворерафилия ( Фетиш към отхапване от плътта на патньора)

Ако си мислите, че всичко изброено до тук е лудост, то почакайте да разберете за следващия фетиш. Има хора, които могат да изядат половинката си от страст. Буквално! Тук не говорим за палавата игра на жертва и хищник в леглото, нито за закачливото захапване на партньора. Говорим за истинско отхапване, даже изяждане. Да си хапне от човека, с когото прави секс или пък той да си хапне от него за ворерафила е еднакво голямо удоволствие. Армин Мейвес е най-прочутият сексуален канибал, защото историята му е доста особена. Той излежава доживотна присъда за това, че е убил и изял партньора, с когото прави секс. Но най-шантавото е, че въпросната жертва доброволно се е съгласила на това. Тя отговаря на обява, пусната от Мейвес, което гласяла: „Търся мъж, който да убия и изям“.  


 

Коментари към "Най-извратените секс фетиши (част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg