Накарайте го да се влюби във вас!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Наречете ги коварни или манипулативни, но тези две техники може да ви помогнат да накарате някой да осъзнае колко много всъщност държи на вас!

Е, все още не сме открили магия за любов, така че тези техники няма да принудят никого да се влюби във вас против волята си. (А и ако бяха толкова ефективни, поне половината жени на планетата щяха да бъдат „Единствената” за Брат Пит.) Но пък вероятността да наклонят везната във ваша полза е доста голяма!

Накарайте го да ви хареса... Но после станете недостъпни
Всички знаем теорията за това как хората винаги искат да притежават това, което не могат да имат! Точно на нея се основава склонността на повечето жени да се правят на недостъпни. Истината обаче е, че за да накарате мъжа да копнее само за вас, първо трябва да му покажете колко е хубаво да бъде във вашата компания. Така че забравете за номера с недостъпността в началото на вашите взаимоотношения и вместо това се постарайте да прекарвате повечко време с него. Е, идеята, разбира се, не е да ставате досадни, но се старайте да си намирате поводи, за да се видите или просто не отказвайте поканите му умишлено.

И тук идва сложната част! Когато видите, че той вече започва да ви харесва, започнете да се отдръпвате постепенно. Номерът е в едни момент той да не може да ви види изобщо. Когато не сте около него за известно време, той пък ще има време да разбере колко много всъщност ви харесва и иска.

Тайната на влюбения поглед
Следващият съвет може и да ви се стори странен, но пък си е научно обоснован! Ако искате да накарате един мъж да си мисли, че е влюбен във вас, просто го гледайте продължително.

Психологът от университета в Харвард Зик Рубин решил да установи колко време влюбените двойки се гледат втренчено. Оказало се, че в 75% от него те се вперили поглед един в друг, а при хората, между които няма чувства, процентът е между 30 и 60!

Та идеята е следната. Мозъкът ни е програмиран да си мисли, че когато наблюдаваме някого дълго време, това означава, че сме влюбени в него. Тогава в тялото ни започва да се отделя по-голямо количество от веществото фенилетиламин. А то е химическият братовчед на анфетамините, които нервната система ни система е отделила, когато за пръв път сме се влюбили в някого. Всичко това може да накара дланите ни да се изпотят, да усетим пеперуди в стомаха си и сърцето ни да забие лудо! На какво ви прилича това? Да, точно на моментите, в които се чувстваме, че сме срещнали любовта.
 


 

Коментари към "Накарайте го да се влюби във вас!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg