Не искайте любовни съвети от тези приятели! Никога

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Няма какво да се лъжем, когато имаме проблем във връзката си, ние жените често търсим съвет от близките ни хора. В което няма нищо лошо, стига да знаем в чии думи да се вслушаме. Защото има приятелки, които, въпреки добрите си намерения, никога няма да ви насочат правилно.

Критичната
Тя е приятелката, която вечно е недоволна от нещо.
Постоянно ви прави забележки за дрехите, държанието и решенията ви. Най-вероятно ще ви засипе с куп обвинения относно собственото ви поведение във връзката ви. Не го прави с лошо чувство, тя просто си е такава.

Приятелката със супер дългата връзка
Тя все още е с гаджето си от училище и най-вероятно той е единственият мъж, с когото е правила секс.
Бъдете сигурни, че каквото и да й споделите, тя ще ви посъветва да останете с приятеля си. Дори да е направил нещо непростимо. Няма смисъл изобщо да искате мнението й по подобен въпрос. Тя самата няма опит!

Подмазвачката
Тя копнее да ви бъде приятелка, готова е на всичко, за да я харесвате. Ще ви издигне на пиедестал и ще ви уверява, че сте перфектна и този мъж е глупак, щом не го разбира. Като цяло е доста удобен събеседник, но истината е, че не може да ви даде правилен съвет.

Самотната
Или по-точно тази, която е против обвързването
. Не е имала сериозен приятел от години и смята подобно решение за губене на време. За нея повечето мъже са глупави и стават единствено за секс и да ви водят по заведения. От сега ви казваме, че мнението й ще бъде само едно – напуснете приятеля си и си живейте живота.

Бившият ви приятел
Ако сте си останали верни дружки след раздялата, в това няма нищо лошо. Но той едва ли е най-подходящият човек, който  да ви дава съвети за любовта. И не само заради вероятността още да има чувства към вас. Истината е, че той ще прави сравнения с вашата връзка. А както знаете, всеки си има своята индивидуална любовна история. Така че нищо чудно да ви насочи в неправилната посока.
 


 

Коментари към "Не искайте любовни съвети от тези приятели! Никога":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg