Новите правила на флирта. За мъже!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

 

Момчета, в бойното поле на любовта нещата вече не са същите. Ако преди време беше достатъчно да напишеш любовна поема и да я пъхнеш в чантата на избраницата си, сега най-много да те помисли за психопат. Както и обратното – щом жена е по-агресивна в сексуален характер, това е секси. Но, ако ти си по-настоятелен, значи си просто досаден, арогантен и най-вероятно – загорял…

Та, играта е накъде по-средата. Нещо между увереност и романтика. За да ви стане по-ясно, сме подготвили няколко интересни подхода за флирт. Интересни и най-важното – актуални.

 

Подходът джиу-джицо

Или казано по разбираем начин – да използваш силните страни на жената срещу нея. Ето пример – тя ти казва: „Имам си гадже.“, а ти и отговаряш: „Да, имаш си, аз съм твоето гадже.“ Идеята е да се омаловажи причината, поради която тя те отхвърля.

 

Простият подход

С леки елементи на „усложнение“. „Здравей, как се казваш?“. Почти сигурно е, че ще разбереш името й. А след това се представяш като рицаря на бял кон: „Е, Ани, не ти ли пари на дланите?“ На учудения поглед отвръщаш: „Все пак там държиш горещото ми сърце…“

 

Търси общото

Общите интереси винаги изстрелват нагоре. Търси ги! Не й говори за времето или за това колко често посещаваш въпросното заведение. Задавай въпроси и в момента, в който откриеш общия интерес, веднага смени темата към него. Така тя ще те усети по-близък и ще ти се довери.

 

Аз съм подготвен

Хубаво ще е да разиграеш няколко сценария в главата си за евентуалното развитие на флирта. Питаш я дали иска да отидете на по-тихо местенце и тя казва: „Да,“. Какво правиш, къде ще я заведеш? Или пък ти отказва. Какво ще й кажеш? Никога не бъди груб при отказ. Остави си вратичка. Сега те отряза, но нищо чудно следващия път да се съгласи! Затова бъди подготвен. И с подходящи думи, и с подходящи действия.


 

Коментари към "Новите правила на флирта. За мъже!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg