Остави следа в ума му! Ароматна следа…

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Жената може да остави следа в съзнанието на мъжа по много начини, но един от най-наелектризиращите е чрез уханието си…

Затова, точно днес, в петък, когато настроението за флирт става още по-горещо, ви предизвикваме да се превърнете в неустоимо ароматно изкушение. За целта освен да следвате съвета на Коко Шанел и да сложите от любимия си парфюм на местата по тялото си, където искате да бъдете целувани, възползвайте се от още няколко трикчета…

 

Използвайте ароматизирана линия за тяло

Гуш гел, лосион за тяло, спрей за коса…. Комбинирайте парфюма си и с други продукти със същия аромат и ще го покорите! Ако трябва да избирате, заложете на лосион, крем или гел за тяло и на продукт за коса. Мъжете се побъркват, когато заровят лице в приятно ухаещите коси на жена.

 

Използвайте ароматен лак за нокти

Този продукт е съвсем дребен детайл, но повярвайте, ще ви осигури страхотен коз, когато съблазнявате. Прокарайте пръсти през косата и по лицето му и ще го сразите с двоен „удар” – нежни ласки и прелъстяващ аромат.

 

Заложете на червило с апетитен аромат

И не бързайте да го целувате, шепнете му на ухо… Едва ли ще чуе какво му казвате, но със сигурност ще ви покаже, че му харесва като вкуси от целувките ви.

 

Освежете парфюма си

Направете го преди да се мушнете в леглото му. Ако имате възможност, разбира се! Но ако се напръскате с парфюм, съвсем малко – просто, а да го освежите, ароматът му ще остане в чаршафите. И следващия път, когато той си легне в тях сам, те ще му напомнят за вас.


 

Коментари към "Остави следа в ума му! Ароматна следа…":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg