Предложение за брак - на колене!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Скъпи мъже, тази статия е най-вече за вас!


Ако сте от малцината, престрашили се да се обрекат на брачни окови, ще ви кажем, че пътят към Рая (или Ада – както предпочитате) минава през подходящото предложение за брак. Все още не сме открили, каква е вълшебната формула за него, но пък американски специалисти са установили, какво не харесват жените в предложенията за брак! Така че, най-добре си вземете лист и химикалка и започнете да си водите записки.


Оказва се, че една трета от дамите не са доволни от начина, по който техните половинки са им поискали ръката. Това сочат данните от нова анкета, направена от американските експерти. Причините, които участничките в нея изтъкнали, са свързани с липсата на достатъчно романтика и оригиналност в подхода на господата. Скъпи мъже, знаем, че прочувствените слова и сладникавите жестове не а от най-любимите ви неща, но истината е, че ние жените искаме просто да паднете на колене пред нас! Именно липсата на този жест е посочена като най-голямото разочарование от половината от бъдещите булки. Оправданието на мъжката част от анкетираните е, че вълнението по време на голямото събитие, което ги карало да забравят да коленичат.


Освен от липсата на достатъчно романтика, 23% от дамите се оплакват и от нетактичността на своите партньори. Те споделили, че са разочаровани от факта, че мъжете веднага казват щастливата новина на близките си, вместо да я държат в тайна до последния момент.


А ние си мислихме, че жените са тези, които не могат да пазят тайни!
 


 

Коментари към "Предложение за брак - на колене! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg