Пусната коса с плитка встрани! Как? (снимки)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим
Пусната коса с плитка встрани! Как? (снимки)
Снимков материал: fashionising.com

Плитката е прическа, която заема особено място в сърцето на всяка жена. Тя е истинска класика и е идеална както за ежедневието, така и за по-специални поводи.

Но най-хубавото при нея е, че има страшно много вариации! И днес решихме да ви представим един много интересен начин да си я направите настрани, като я съчетаете с пусната коса. Ефектът е страхотен! А ето и стъпките, с които ще го постигнете…

Стъпка 1

Подгответе косата си като нанесете продукт, който защитава от горещата струя на сешоара и от пресата. Нека той да има и способността да придава повече блясък. Това може да е спрей или пък кристали за коса – изборът е ваш!

Стъпка 2

Изправете косата си с помощта на сешоар и четка, а за максимален ефект минете кичурите си и с преса.

Стъпка 3

Разделете косата си на две части като направите път настрани и оставите по-голямата част да пада свободно. От по-малкия кичур ще направите плитка.

Стъпка 4

Направете си самата плитка. Тя трябва да започва точно над ухото, да минава към задната част на главата и да продължава по дълбината на целия кичур.

Стъпка 5

Прикрепете плитката към тила си с помощта на фиба или форкета. Ако тя минава покрай дясното ухо, прикрепете я към по-лявата страна на тила си. Съответно, ако минава покрай лявото ухо, прикрепете я колкото се може по-вдясно. Поставете плитката си така, че да минава над половината част от пуснатата ви коса, а останалата пусната коса да прикрива мястото, където сте я закрепили.

Стъпка 6

Направете още една плитка, но този път от противоположната страна на лицето си. Отново започнете да я сплитате в областта около началото на ухото, но така че свободната част на кичура да пада леко върху челото.

Стъпка 7

Закрепете втората плитка на същото място, където сте закрепили първата и прикрийте с част от косата си.

За да ви улесним, сме ви приготвили и галерия, в която ще видите нагледно как се прави тази прическа!


 

Коментари към "Пусната коса с плитка встрани! Как? (снимки)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg