Риана, само по новите си ботуши Prada! (снимки)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения
Риана, само по новите си ботуши Prada! (снимки)

 

Новината, че Риана провокира, отдавна е спряла да бъде новина. Мацката, си е изградила имиджа на лошо момиче и на всички ни е ясно, че едва ли скоро смята да мине към отбора на добрите ангели. А и всички сме чували, че дяволът носи Prada!

Защо го споменаваме ли? Ами защото този път звездата реши да се похвали с новите си чизми Prada. И то как! Трябва да й го признаем на Риана – винаги успява да ни изненада! Сега го направи, появявайки се в Интернет само прашки и въпросните дъъълги черни ботуши.

Споделям в Instagram всичко, което се случва в живота ми – независимо дали става дума за пушене на трева, посещение на стриптийз клуб, четене на Библията, размотаване с най-добрия ми приятел, който всъщност е Крис. Всички искат да знаят какво се случва в живота ми. Дали тя е наркоманка? Не. Дали е алкохоличка? Не. Дали е жертва? Не. Затова си татуирах пистолет. Той е символ на сила. Никога няма да бъда жертва.” - сподели наскоро Риана пред сп. Elle.

Относно едни от най-провокативните си снимки, тя обяснява: „Поствам мои снимки, на които пуша марихуана, за да покажа коя съм всъщност. Имам да мисля за толкова много неща, защо да си усложнявам живота, като съм нечестна?“

Е, Рири, трябва да ти признаем, че с последните си фотооткровения си повече от откровена!
 


 

Коментари към "Риана, само по новите си ботуши Prada! (снимки)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg