Роби Уилям стана дизайнер!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Роби Уилямс или е отегчен от пеенето и е решил да смени амплоато си, или е пристрастен към сцената и прави всичко по силите си, за да се задържи по-дълго на нея! Сега на певецът му е хрумнало да създаде своя колекция мъжки облекла и да покаже, че става и за дизайнер. Е, няма лошо!

Ние сме готови да приветстваме всяка приумица на Роби, защото наистина много го харесваме! А когато става дума за много мъже, облечени като него…определено сме За!

Колекцията носи името „Farrell” и е кръстена на покойния дядо на певеца - Джак Фарел. А в нея бившият вокалист от Take That е наблегнал на жилетки и стилни пуловери, съчетани с младежки джинси, както и якета и дълги зимни палта. Всичко това в модерен, ретро стил, „подходящ за всеки мъж” – както самия Роби Уилямс го определя.

Е, 20 години в музикалния бранш май му стигат! Въпреки, че ние изобщо не сме му се наситили. Но напълно подкрепяме Роби в новото му начинание! Браво момче, пожелаваме ти още 20 години по 20, да ни радваш било с глас, било с дрехи…било без дрехи!
 


 

Коментари към "Роби Уилям стана дизайнер!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg