Сгафил, си? Не й подарявай цветя!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Забравяш годишнината ви, за пореден път не спазваш обещанието си, хваща те да флиртуваш с колежка, ядосан си и й казваш куп обидни думи… Тя ти е страшно сърдита и ти, естествено, се запътваш към цветарския магазин с мисълта, че един красив и скъп букет ще оправи нещата. Грешка!

Момчета, ние страшно много обичаме да ни подаряват цветя, но не и когато са само за извинение! И, ако все пак сте решили да заложите на букета, той трябва задължително да е придружен с още 2 неща: искрено съжаление и поемане на отговорност!

За нас е важно да осмислите добре постъпката си и да разберете, къде ви е грешката. Както и да не си търсите виновници за собственото си глупаво поведение. А, ако само се преструвате, че сте го направили, ние ще разберем! Затова едно: „Извинявай!“ от сърце, върши много по-голяма работа от 11-те червени рози.

Ако само ни поднесете букет, убедени, че така решавате всичките проблеми, тежко ви! Защото естествената реакция на почти всяка жена ще бъде крайно негативна. Ще приеме постъпката ви като нагла и неуважителна. Все едно вярвате, че любовта й ви е в кърпа вързана. Съгласете се, че подобна арогантност далеч не е приятна.

Така че, много по-голям ефект ще има, ако подарявате цветята без повод! А гафовете си оправяте с разговори и извинения.


 

Коментари към "Сгафил, си? Не й подарявай цветя!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg