Седмичен хороскоп на зодия Риби

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Въоръжете се с шапката и лупата на Шерлок, Рибии така ще получите вид, който ясно говори, че не сте от този свят . В началото на тази седмица срещата между борбения Марс и огнения Юпитер може да доведе до прибързани решения - от тези, за който после се съжалява.

Преди да вземете решение, търсете скрити следи; след това сканирайте ситуацията по-дълбоко. Вие няма да видите всичко от пръв поглед и обичайната ви остра интуиция може да пропусне някои знаци. Езикът на тялото може да бъде по-надежден от думите сега. Дали някой избягва контакт с очите или си кръстосва ръцете? Това може да е сигнал за някаква  тайна или дискомфорт - дори ако човека е с широка усмивка. Нуждаете се от повече улики?Задавайте  отворени въпроси (с отговор Да-или-не ), това ще принуди хората да се откажат от увъртане.

В събота, упадъчната Венера се обръща в ретроградна до 15 април. Дръжте кредитни си карти заключени и и се концентрирайте върху работата - особено докато Венера се върне обратно към Овен и финансовия ви сектор до края на 2-ри април. (След това, ретроградното влияние отива в Риби, което ще постави акцент върху любовта към себе си.) Напрежението около паричните потоци, сроковете, и взискателните ангажименти биха могли да се увеличат и да изискват от вас  да откриете сложни дипломатически решения.Може би назрява по-голяма революция. Дали вашата кариера не се измества напълно? Стар колега може да държи ключа към новия път.В романтично отношение, любовния ти живот може да се забави, да намалее, но това всъщност е облекчение. Приветствайте процеса на ухажване, вместо да очаквате дългосрочни резултати. Това просто ви дава време да се уверите, че получавате нещо, което е точно за вас. Вече сте го намерили? Може да се наложи да дресирате половинката си да се държи с вас като с богиня. Ограничете жадните си импулси и оставете обекта им  да дойде сам при вас.


 

Коментари към "Седмичен хороскоп на зодия Риби":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg