Секс игри Part 2

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

След като веднъж вече започнахме да говорим за секс игри, нямаме спирачка! Така че, ето го и продължението...

Изостряне на сетивата
Спокойно! В случая не са ви необходими никакви остри предмети, които ще ви отведат на садо-мазо ниво. Но пък едни белезници няма да са ви излишни! Въже или копринен шал също ще ви свършат добра работа. И преди да са започнали да ви се въртят разни странни мисли в главата, нека уточним! Не, не ви съветваме да измъчвате любимия, за да си отмъстите за всички онези пъти, в които е забравял да си измие чиниите(В най-добрия случай!). Идеята на изброените атрибути е да блокират едно от сетивата му, за да могат останалите да се изострят. Ако заложите на белезниците (Съветваме ви да бъдат пухкави!) или въженцето –ще му попречите да ви докосва. Така вие ставате „лошата” господарка и главната действаща фигура в спектакъла, който следва да се разрази. Можете буквално да го подлудите докато ви гледа как танцувате еротично, правите чувствен стрийтиз или докато усеща целувките и докосванията ви. И всичко това, без да има право да пипа нито сантиметът от вас! На бас, че след като развържете звяра, ще бъдете разкъсана. Ако пък завържете очите му със сигурност ще отключите неговия изследователски дух и ще го накарате да открие неподозирани усещания и кътчета от вашето тяло по нов начин.

Любовни карти
Устройте си една незабравима вечер с игра на карти. Но не какви да е карти – тези, които този път ще ви трябват са малко по-специални. За целта първо ви трябват няколко празни картончета. Разделете ги на две равни купчинки. Върху тези от първата напишете имената на различни части на тялото, а върхо тези от втората опишете действия, които искате другият да направи – целувка, нежно ухапване и т.н. И така, нека се върнем на незабравимата вечер. Създайте си романтична обстановка – запалете ароматни свещи, пуснете си хубава музика, налейте си вино, и за предпочитане се настанете на пода сред много пухкави възглавници (за повечко разнообразие). И сега – правилата на играта. Всъщност доста са прости. Разбъркайте тестета и всеки от вас прябва да изтегли по едно картонче и от двете купчинки и най-важното – да изпълни, получената комбинация върху другият партньор. След няколко целувки по врата, устните и ръцете, и след още няколко ухапвания по ухото, пак устните и т.н., със сигурност ще нажежите обстновката помежду си до червено.

Оскар за актьорско майсторство
Да, правилно си мислите – става дума за добрата стара игра на влизане в роля. Да станеш друг поне замалко е изпитан трик за разпалване страстта. Но, признайте си – колко често го правите? Ако се запислихте по-дълго от няколко секунди, значи е време да забравите за себе си и да влезете в роля. Милосърдната медсестра, палавата секретарка, лошата господарка – вие решавате! По важното е просто да го направите – тръпката определено ще си заслужава. А ако сте от двойките, които си падат по-екстремни преживявания, направете се на непознати на някое публично място. Разиграйте си някоя сценка – например как „непознат” мъж настоява да се запознае с вас в автобуса, а вие сте в ролята на желязната лейди, която не му обръща внимание. Най-смелите могат дори да си спретнат мини скандал, който да завърши със страстни целувки. Такова изживяване отпределено ще повиши любовния адреналин в кръвта и на двама ви.
 


 

Коментари към "Секс игри Part 2":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg