Секс минимум 5 пъти на седмица!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

„Ненормална работа! Да си планираш, в кой ден ще правиш секс?!” - спомням си как един приятел ми обясняваше възмутено за това относно негова позната. Странно е, да. Но сега разбирам, че момичето просто се е интересувало от своето здраве.

За да се справим със стреса, сексолозите препоръчват интимните ласки поне веднъж в седмицата. Така че, ако графикът на мацката е супер натоварен, защото да не включи и това удоволствие в графата със задачи?

Шегувам се разбира се – сексът е прекалено хубаво преживяване, за да го превръщаме в задължение. Още по-малко да го планираме. Но преди всичко, той е въпрос на нагласа и подходящ партньор, с когото да го споделиш. Тогава, дори да прозвучи извратено, при него важи правилото на Мечо Пух – колкото повече, толкова повече!

И все пак – важен е и за здравето, така че не го пренебрегвайте, дори и да сте уморени. А и, момичета, хайде да не се лъжем – той е един от най-добрите лекове срещу главоболие.

Вие, момчета, пък да си знаете – за вас препоръчителният минимум е 5 пъти в седмицата. Сигурни сме обаче, че едва ли ще имате нещо против да спазвате тази рецепта! Според специалистите така ще намалите вероятността от рак на простатата.

Е, краят на понеделник е, един от най-стресиращите дни през седмицата. Или с други думи – сега е идеалното време да си вземете здравословната доза „успокоително”!


 

Коментари към "Секс минимум 5 пъти на седмица! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg