Секс на открито

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Сексът на обществени места е истинско приключение, което ще ви донесе не просто наслада. То ще издигне чувствените удоволствия между вас и партньора ви на нови висоти!

Защо ли? Любовните ласки на открито буквално могат да ви накарат да захвърлите всякакви задръжки. Те ще ви накарат да се почувствате абсолютно свободни и готови да се изправите пред всякакви предизвикателства, за да доведете порочните си мисли до край.
На всеки му се полага по някое малко прегрешение от време на време, така че смело напред! Преместете любовното шоу, което обикновено изпълнявате в леглото, на някое по-пикантно място. А ако се чудите къде, ето няколко идеи, които, ако осъществите с капка умисъл и внимание, е малко вероятно да ви превърнат в главния скандал по новините.

Романтика под звездите
Ще се съгласите, че атмосферата, която създава една топла лятна нощ е повече от романтична. Изобщо любовните прегрешения под звездите, а защо не и под синьото небе, могат да бъдат невероятно вълнуващи и сближаващи за двама души. Впрочем, ако си намерите някое дискретно местенце далеч от любопитни погледи – на плажа, в морето или пък в гората, това приключение даже няма да го броим като прегрешение! Добре е обаче да си предвидите едно меко одеало, за да избегнете непредвидените ситуации.

Секс на полускрито място
Този вид приключение е за по-смелите двойки, защото рискът да ви хванат се увеличава. Асансьорът или входното стълбище са най-разпространените класики в жанра. Ако искате обаче да се изстреляте на седмото небе, можете да пробвате със секс в самолета. Според някои хора това е една от най-разпространените мъжки фантазии, така че вижте, дали наистина е така? Ако не ви се иска да ви хванат по време на някое от тези приключения, добре е първо да се уверите дали асансьорът може да бъде спрян за достатъчно дълго време или дали ключалката в тоалетното помещение на самолета е достатъчно надеждна. Схванахте какво имаме предвид, нали?

Други подходящи места за подобни сексуални експерименти са слабо осветените паркинг, където все пак можете да се усамотите, офиса – под, над до бюрото, тоалетната на - подчертаваме модерен и чист, ресторант (Не искате да се заразите с някоя болест, нали.), както и на тъмно в киното. Съветваме ви в тези случай да има съвсем малко хора около вас и то на по-далечно разстояние, за да не могат да ви видят. А най-добре издебнете момент, когато сте сами – тръпката, че правите нещо забранено пак ще я има.

Откраднете идеи от филмите
Не, не става дума за онези филми, обозначени с трите хикса и една друга буквичка след тях. Забелязали ли сте обаче как в много от романтичните филми и романи героите правят секс на всякакви други места, но не и в леглото. Мисълта ни е, че от тях можете да почерпите много интересни идеи, но все пак имайте едно на ум! На практика неща не винаги протичат толкова безпроблемно.

И все пак ни се иска да ви напомним, че главната идея на секса на публично място е да НЕ бъдете хванати на местопрестъплението. Той е нещо като своеобразно изкуство на „любовните престъпления”, което си има своите тънкости, и целта му определено не е да бъде демонстрирано явно. В случая е по-важно да вкарате повечко (оправдан) риск в сексуалния си живот, за да нажежи страстите между вас и партньорът ви до червено.
 


 

Коментари към "Секс на открито":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg