Секс по време на цикъл: табу за мъжете!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Доста проучвания сме направили на тема „Защо повечето мъже се погнусяват от женския цикъл?“ Факт е, че причините един голям процент от господата да не докосват половинката си, когато е неразположена, се крият и в народните и религиозни схващания. В много култури все още се вярва, че в тези моменти жената е „нечиста“ и всякакъв интимен контакт с нея е абсолютно табу. У нас нещата не са чак толкова крайни и много представители на силния пол нямат нищо против аналния и оралния секс, но стане ли дума за традиционен, нещо ги спира. Само че, господа, това е най-малкото обидно!

Първо, няма особена логика в това да се кефиш на анален секс, където рискът от изтичане е не по-малък и то... По тази логика нас трябва да ни е гнус от спермата. Някои сигурно ще кажат, че двете неща не могат да бъдат сравнени, но според нас може. Всяко нещо, което е част от теб е нормално, за вас – спермата, за нас-цикълът. Ние приемаме вашето, защо вие не приемате нашето? Все пак, ако ги нямаше и двете, нямаше да ни има и нас.

Второ, някои дами изпитват двойно повече възбуда по време на цикъл. Тогава се засилва и сексуалният им апетит. Според сексолозите, в случай че менструацията не е твърде болезнена и кръвотечението е по-слабо, както и ако се спазват всички хигиенни препоръки, няма нищо лошо в секса през този период.

Трето, сексът по време на цикъл сближава двойките. За една жена, когато половинката й показва, че не изпитва отвращение от природата й, означава наистина много. А тогава и тя е склонна да даде много. Говори й, че преди всичко гледаш на нея като на най-близък човек и чак след това като на сексуален обект. А, повярвай, това не е никак малко!

Някога и аналният секс се смятал за табу, сексът по време на бременност също. Но в крайна сметка всеки има право да прави това, което му доставя удоволствие. Разбира се, ние изобщо не твърдим, че на всички жени им харесва да правят секс, когато са неразположени. Някои изпитват твърде голям дискомфорт, болка, а и психическата им бариера не им позволява. Не твърдим също, че си длъжен да правиш нещо, ако не ти допада. Но най-малкото не се дръж с нея така, сякаш е под карантина.

В заключение ще ти цитираме Педро Хуан Гутиерес : „Сексът не е за гнусливите!“


 

Коментари към "Секс по време на цикъл: табу за мъжете!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg