Сексът е по-важен за жените!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Много е разпространено мнението, че мъжете се нуждаят от доста повече секс за разлика от жените. Представителките на нежния пол обаче не са съгласни с това. Освен физически, така и психически, жените имат нужда от редовен и качествен полов живот. Липсата на секс при жените причинява сериозни проблеми.

Сексът е най-добрият естествен антидепресант. В процеса на полов контакт мозъкът отделя хормоните на радостта - ендорфини. А когато организмът има недостиг на този хормон, следва депресията. Също така сексът е жизнено необходим през есента, защото активира защитните механизми на организма. Безсънието също се лекува със секс. Към физическото натоварване се прибавя и чувство на удовлетворение, което е в основата на добрия сън.

Според някои лекари нередовният секс предизвиква хормонален дисбаланс в женския организъм. В него се натрупват излишък на мъжкия полов хормон, тестостерон, който е причината кожата на дамите да се омазнява и да се появяват пъпки, а също така може да предизвика нежелано окосмяване.

Всички тези причини показват, че сексът е в пъти по-важен за жените! Не само физически, но и психически сексът подобрява живота на нежния пол.


 

Коментари към "Сексът е по-важен за жените! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg