Сексът за една нощ може да бъде фантастичен!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Да, сексът за една нощ може да бъде фантастично и разпускащо изживяване. Но и тук се случва да има разочарования, дори понякога на другия ден момичетата съжаляват. Не, не от угризения! Просто нещата не са се получили така, както трябва… И, за да не изпадате в такава неприятна ситуация, ето няколко съвета как еднократният секс да остане един наистина страхотен спомен.

Набележете си мъж, преди да сте пили
Нормално е да пийнете няколко питиета, за да се отпуснете и да станете по-смели. Само че, преди това си набележете мъжа, с когото  искате да прекарате нощта. Така преценката ви ще бъде по-реална и правилна. И не прекалявайте с чашките! Искате да помните на другия ден нали?

Уверете се, че господинът си няма гадже
Не, че ще се омъжвате за него, но все пак едва ли ще ви хареса да играете ролята на мръсница, съблазняваща заети мъже. На всичкото отгоре може да попаднете в кофти сцена, ако приятелката му ви завари…

Не го правете с приятел
Звучи доста удобно и лесно да се позабавлявате сексуално с приятел. Ей така, без обвързване. Но, ако наистина държите на приятелството си, по-добре не го правете. Малко или много и двамата ще се чувствате неловко след това.

Не го правете за отмъщение
Еднократният секс е за удоволствие!
Така че, ако гаджето ви е изневерило, това не е най-добрият начин да му го върнете. Със сигурност ще си мислите постоянно за него и няма да успеете да се насладите на нощта. А и вероятността да съжалявате после е голяма.

Не забравяйте за презерватива
Дори да сте пийнали малко повече, не си позволявайте да правите секс без презерватив!
Той е задължителен, даже да взимате противозачатъчни. Не допускайте заради няколко часа удоволствие да съжалявате цял живот!

Помнете, че тук не става дума за любов
И да сте изпитали най-страхотния оргазъм в живота си, помнете, че не сте във връзка с този мъж!
Жените имат склонността да обръщат всичко от емоционалната му страна. Не го правете! Рискът да останете разочаровани и наранени е много голям.

Не оставайте с преспиване
Или, ако сте у вас, помолете господинът да си тръгне. Ако сексът ви е бил страхотен, това не значи, че ще се чувствате комфортно в компанията си на сутринта. Запазете спомена за удоволствието, не за неловкото мълчание.
 


 

Коментари към "Сексът за една нощ може да бъде фантастичен!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg