Суинг прическа в стила на 60-те! Как?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим
Суинг прическа в стила на 60-те! Как?
Снимков материал: fashionising.com

Елегантни, класически и в същото време дръзки… Точно затова прическите в стила на 60-те години на миналия век са едни от любимите ни. И точно затова решихме да ви покажем един страхотен вариант на конска опашка, само че с по-суинг звучене. Точно като от ерата на 60-те!

Видяхме прическата на ревютата на Anna Sui и страшно си паднахме по нея, защото е идеална както за през деня, така и за някое вечерно парти. Модерна, женствена и закачлива, с тази опашка ще покорите мъжа, с когото сте излезли на първа среща. А дори и да сте сама, бас държим, че ще оберете овациите на останалите.

Е, нека се потопим в духа на 60-те, с помощта на няколко стъпки…

Стъпка 1
Изберете на коя страна ще бъде преметната предната част на косата ви. След това открийте най-високата част на веждата си и следвайки линията й, направете път, който да разделя косата ви.

Стъпка 2
Задната част на косата си преметнете още по-назад като направите път, успореден на челото си. Идеята е, ако някой може да види главата ви отгоре, то да забележи буквата Т.

Стъпка 3
Сега вземете тази задна част на косата си и топирайте, за да придадете повече обем. Той е много важен, за да има прическата ви излъчване в стила на 60-те! Докато топирате, фиксирайте с лак. Накрая пригладете леко с помощта на гребен и отново фиксирайте.

Стъпка 4
Време е да завържете косата си. Направете го ниско в областта на тила като внимавате да не развалите обема. За целта стегнете повече от страни.

Стъпка 5
Вземете малък кичур от косата си и го увийте върху ластика на опашката, за да го прикриете. Накрая фиксирайте с форкета.

Стъпка 6
За да придадете повече обем, издърпяйте леко няколко кичура от горната част на косата с помощта на издължената част на гребена под формата на пръчица.

Стъпка 7
За да запазите формата на прическата си, завършете с щедро количество лак за коса!

И ето че вашето суинг излъчване е готово!  


 

Коментари към "Суинг прическа в стила на 60-те! Как? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg